16 Mart 2017 Perşembe

Yeni Mobile Master MARTIAL ( 99 GEN )






Sezonluk Etkinlikler St. Patrick Günü ile devam ediyor. Program başlamadan önce tüm detayları bloğumuzdan ve twitter adresimizden paylaşacağız. Ancak bizleri heyecanlandıran aynı anda başlayacak olan başka bir plan var. Bundan biraz bahsedeceğiz.




SLO mevkiinde oynayan Anthony Martial 99 GEN’e sahip yeni bir Mobile Master Programı oyuncusu. Martial, takımınızdaki TÜM Oyunculara +3 SPD ve +3 POS bonus verecek. (Sprint ve pozisyon alma)

Halen mevcut olan Mobile Master Reus Planı devam edecek. Mobile Master Martial’ı alabilmek için ise; belirli Sezon Programlarında (St. Patrick's Day gibi), sunulan “Program Master Fişlerini” kazanmanız gerekecek. Yani bu fişlerin ilki St. Patrick's Day etkinliği ile alınacak. Diğer fişler için başka sezonluk etkinlikler gelecek.



St Patrick Günü Etkinliği başladığında, size 1 adet “St. Patrick Günü Fişi” veren bir Plan başlayacak.
Diğer program fişlerini kazanmak için de “Sezonluk Etkinlikler” kısmındaki planları tamamlayacaksınız. Planları gözden geçirmeden, fişleri boşa harcamamanızı öneririz.

99 GEN Martial'ı alabilmek için 10 adet “Program Master Fişi” gerekecek. Önümüzdeki aylarda 10'dan fazla sezonluk etkinlik yapılması planlanıyor, bu yüzden bir tanesini kaçırırsanız da endişelenmeyin, gerekli Fişleri elde etmek için önünüzde birden fazla fırsatınız olacak.

Bizi takipte kalın. İyi Oyunlar.

1 yorum: