22 Mart 2017 Çarşamba

Dünya Elemeleri Programı – 2. Tur

FIFA Mobile'daki yeni Dünya Elemeleri turunda açıp yükseltebileceğiniz beş (5) yeni oyuncu bulunuyor.

Dünya Elemelerinin Kasım 2016'daki ilk turundaki gibi yayınlanacak bir dizi Canlı Etkinlik, Paket ve Planlardan yeni Ülke Oyuncu Planlarını tamamlamak için gereken Fişleri kazanabilirsiniz. Bazı Paketler ve Planlar 2. Tur Oyuncularına özel olacak, fakat yine de 1. Tur Planlarını tamamlayarak gerekli Usta Kilit Fişlerini kazanabileceksiniz.

2. Tur Oyuncuları

 

İlk turun aksine, beş adet 2. Tur Oyuncumuzu açmanın yanı sıra Planları tamamlayarak geliştirebileceksiniz. Oyuncunun başlangıç Planını tamamlayarak 88 GEN Satılamayan versiyonunu açın. Ardından, Yükseltme Planını tamamlayarak aynı oyuncunun 94 GEN Satılabilir versiyonunu açın.
Her zamanki gibi Planların şartlarını oyun içinden kontrol etmeyi unutmayın.
Her Dünya Elemeleri Oyuncusu, kadrodaki kendi uyruğundan oyunculara geliştirme sağlar.

Usta Kilit Fişleri

 Bize en sık sorulan sorulardan biri şu: "Usta Kilit Fişleri nedir ve onlarla ne yapabilirim?" Şimdi bu fişlerin nasıl kullanıldığını açıklayacağız:

Dünya Elemeleri Usta Oyuncumuzu açmak için 15 Usta Kilit Fişinin tamamını toplamanız gerekir. Dünya Elemelerinin Kasım ayındaki birinci turunda beş (5) Fiş elde ettiniz (bu oyuncuları hâlâ açabilirsiniz). 2. Tur Yükseltme Planlarını (94 GEN versiyonlar) tamamlayarak beş (5) Fiş daha açacaksınız ve Dünya Elemelerinin Haziran ayındaki Dünya Elemeleri Maçları sırasında yayınlanacak üçüncü turunu tamamlayarak son beş (5) Fişi elde edeceksiniz.

1 yorum:

  1. Yani usta fişi kısmında 1.2.3. Tur oyuncuları mı kullanılacak?

    YanıtlaSil