6 Mart 2017 Pazartesi

FIFA MOBILE YENİ DEĞİŞİKLİKLER

FIFA Mobile'ın 2016  Eylül ayında piyasaya sürülmesinden bu yana, Formda Oyuncu planını sizlere sunduk. Bu süre zarfında yerel lig maçlarındaki performansa dayanan, dünyanın dört bir yanından en iyi oyuncuları kullanılabilir hale getirdik.

Formda Etkinliğinde, gerçek bir en iyi 11 olmadığı için, sizlere her hafta farklı oyuncular sunduk. Sekiz (8) adet Altın Oyuncu, iki (2) adet Elit Oyuncu ve çeşitli pozisyonlardan bir (1) adette Master Elite oyuncu seçtik ve yayınladık.

Bu haftadan başlayarak (6 Mart 2017 haftası), Formda etkinliği ile Maçın Adamı etkinliğini değiştiriyoruz. Formda Etkinliğinde standart 11 oyuncu ve bir (1) adet te Elite oyuncu seçilecek

 ve haftanın 11 i şeklinde bir takım açıklanacak. Maçın Adamı Etkinliğinin yerini alan yeni Ayın Oyuncusu'nun kilidini açmak için de Haftanın Takımı Planını tamamlamanız gerekecek.

HAFTANIN TAKIMI
  

Haftanın Takımı Etkinliği Formda etkinlikte olduğu gibi olacaktır. Bir hafta içinde yerel lig maçlarına(veya Uluslararası maçlarına) dayalı olarak dünyanın dört bir yanından en iyi oyuncuları seçmeye ve yayınlamaya devam edeceğiz. En iyi 11 i yayınlayacağız. Oynanış ve etkinlik aynı kalacak. Haftanın takımını oluşturan 11 oyuncu arasından 1'i Master Elite Oyuncu olacak. Master Elite Haftanın takımı oyuncusunun kilidini açmak için, yine o haftanın diğer 10 altın oyuncusunun tümünü almanız gerekecek. 
Haftanın Takımı Etkinliğinin kilidini açmanız, o ay için bir adet "AYIN TAKIMI FİŞİ" ile ödüllendirilecektir. Ayın Oyuncusunun kilidini açmak için de bu fişlere ihtiyaç duyacaksınız. Haftanın Takımı Planında kullanılacak "HAFTANIN TAKIMI FİŞİ" veren canlı etkinliklerimiz olacak. Bu Plan, o haftanın takımı planı'nı tamamlamada kullanılacak rasgele bir Haftanın Takımı Oyuncusu verecektir. Hesabınızda şuan bulunan formda fişleri, yeni Haftanın Takımı Fişi'ne dönüşecektir.

AYIN OYUNCUSU



Yeni bir ay başlangıcında, ayın en yüksek puanlı, inanılmaz performans gösteren Elit Oyuncusunu seçeceğiz. Ayın Oyuncusu'nun kilidini açmak için, o Ay Haftanın Takımı Planlarının tamamını tamamlamış olmanız ve Ayın Oyuncusu Planı için oyun içi duyuracağımız diğer şartları da tamamlamanız gerekecek.
Ayın Oyuncusu, yeni bir ayın ilk haftasında kullanıma sunulacak; buna göre, MART için Ayın Oyuncusunun 4 Nisan 2017'de veya civarında (teyit edilmesi gereken tarih) açılacağı anlamına geliyor.

Ayın Oyuncusu duyurulduktan sonra, ilgili Ayın Oyuncusu Planını tamamlamak için bir (1) hafta süreniz olacak.



2 yorum:

  1. Fifa sizdendilerim Azerbaycan TAKIMLARINI da bu oyuna katasiniz...
    hörmetle...

    YanıtlaSil
  2. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil