21 Mart 2017 Salı

FIFA MOBILE YENİ OYUNCULAR ve NİSAN AYI DEĞİŞİKLİKLERİ



               Önümüzdeki 2-3 hafta içinde, birkaç Plan ve Program FIFA Mobile'a eklenecek ve birkaç plan ise kaldıracak.

Dünya Elemeleri

               Dünya Elemeleri Oyuncu Planları'nda da değişiklik yapılacak. 2. tur oyuncuları bu hafta sonu ilan edilecek. Program da 1. Tura göre biraz değişiyor. 1. Tur oyuncusu planını tamamladığınızda verilen “Usta Kilit Fişi” ise bu 2. Tur Oyuncu Planlarında kullanılacak.

TOTY Planları

               Süresi dolup kaldırılacak programlardan biri Yılın Takımı Etkinliği (TOTY). Eğer bir TOTY oyuncusu almak istiyorsanız, 1 hafta süreniz kaldı. Elinizi çabuk tutmalısınız.

Diğer Program Değişiklikleri

               Oyuncu İzleme, Emektarlar, Ezber Bozanlar ve Çaylaklar planları ve oyuncuları güncellenecek ve yeni oyuncular gelecek. Buna ek olarak, tüm kulüplere yeni oyuncular sunmak için “Takım Kahramanı Planı” da güncellenecek (88 GEN den daha fazla olacaklar).

               Bu değişiklikler önümüzdeki 2-3 hafta içinde farklı zamanlarda yayınlanacak.

               Son olarak; Atak Modu Planları, “Atak Modu” Sekmesinden kaldırılacak. Atak Modu için özel bir sekme yerine tüm ilgili Planlar “Oyuncular” sekmesinde bulunacak. Nisan Ayı Atak Modu Usta Oyuncularının kim olacağı da 31 Mart'ta veya biraz öncesinde duyurulacak.

Önümüzdeki ay içinde FIFA Mobile'a gelecek çok şey var. Oyunla ilgili bilgileri kaçırmamak için Twitter'da bizi takip ettiğinizden (@Fifa_Mobile_TR) ve sitemizi ziyaret ettiğinizden emin olunuz (Fifa Mobile Türkiye).

1 yorum:

  1. Benim 2 adet TOTY Messi fişim var ikisine toplam 16 seçkin kupa verdim o fişler boşa mı gidecek

    YanıtlaSil