27 Mart 2017 Pazartesi

Fifa Mobile Yeni Oyuncular

1. Yeni Çaylak Oyuncular

Çaylak Oyuncular etkinlik ve maçlardan kazanılan jeton miktarını artırırlardı.
EA değişiklik yaparak "%1 jeton artırımı" bonusunun yanında +1 de "reaksiyon" bonusu eklemiş. Bu bonus takımdaki tüm oyunculara etki eder.

2. Yeni Emektar Oyuncular

Emektar Oyuncular deneyim kazanmanız için gerekli deneyim puanını (xp) artırırlardı.
EA bunda da değişiklik yaparak "%1 deneyim artırımı bonusunun yanında" +1 de "farkındalık" bonusu eklemiş. Bu bonus takımdaki tüm oyunculara etki eder.

3. Yeni Ezberbozan Oyuncular

Ezberbozan Oyunculardaki tek farklılık Rooney ve Totti nin +3 bonus özellik vermesi olmuş.
Gerçi bu oyuncular gerçek hayattaki gibi fifa mobile oyununda da takımlarını yavaşlatacaklar :)

22 Mart 2017 Çarşamba

Dünya Elemeleri Programı – 2. Tur

FIFA Mobile'daki yeni Dünya Elemeleri turunda açıp yükseltebileceğiniz beş (5) yeni oyuncu bulunuyor.

Dünya Elemelerinin Kasım 2016'daki ilk turundaki gibi yayınlanacak bir dizi Canlı Etkinlik, Paket ve Planlardan yeni Ülke Oyuncu Planlarını tamamlamak için gereken Fişleri kazanabilirsiniz. Bazı Paketler ve Planlar 2. Tur Oyuncularına özel olacak, fakat yine de 1. Tur Planlarını tamamlayarak gerekli Usta Kilit Fişlerini kazanabileceksiniz.

2. Tur Oyuncuları

 

İlk turun aksine, beş adet 2. Tur Oyuncumuzu açmanın yanı sıra Planları tamamlayarak geliştirebileceksiniz. Oyuncunun başlangıç Planını tamamlayarak 88 GEN Satılamayan versiyonunu açın. Ardından, Yükseltme Planını tamamlayarak aynı oyuncunun 94 GEN Satılabilir versiyonunu açın.
Her zamanki gibi Planların şartlarını oyun içinden kontrol etmeyi unutmayın.
Her Dünya Elemeleri Oyuncusu, kadrodaki kendi uyruğundan oyunculara geliştirme sağlar.

Usta Kilit Fişleri

 Bize en sık sorulan sorulardan biri şu: "Usta Kilit Fişleri nedir ve onlarla ne yapabilirim?" Şimdi bu fişlerin nasıl kullanıldığını açıklayacağız:

Dünya Elemeleri Usta Oyuncumuzu açmak için 15 Usta Kilit Fişinin tamamını toplamanız gerekir. Dünya Elemelerinin Kasım ayındaki birinci turunda beş (5) Fiş elde ettiniz (bu oyuncuları hâlâ açabilirsiniz). 2. Tur Yükseltme Planlarını (94 GEN versiyonlar) tamamlayarak beş (5) Fiş daha açacaksınız ve Dünya Elemelerinin Haziran ayındaki Dünya Elemeleri Maçları sırasında yayınlanacak üçüncü turunu tamamlayarak son beş (5) Fişi elde edeceksiniz.

21 Mart 2017 Salı

FIFA MOBILE YENİ OYUNCULAR ve NİSAN AYI DEĞİŞİKLİKLERİ



               Önümüzdeki 2-3 hafta içinde, birkaç Plan ve Program FIFA Mobile'a eklenecek ve birkaç plan ise kaldıracak.

Dünya Elemeleri

               Dünya Elemeleri Oyuncu Planları'nda da değişiklik yapılacak. 2. tur oyuncuları bu hafta sonu ilan edilecek. Program da 1. Tura göre biraz değişiyor. 1. Tur oyuncusu planını tamamladığınızda verilen “Usta Kilit Fişi” ise bu 2. Tur Oyuncu Planlarında kullanılacak.

TOTY Planları

               Süresi dolup kaldırılacak programlardan biri Yılın Takımı Etkinliği (TOTY). Eğer bir TOTY oyuncusu almak istiyorsanız, 1 hafta süreniz kaldı. Elinizi çabuk tutmalısınız.

Diğer Program Değişiklikleri

               Oyuncu İzleme, Emektarlar, Ezber Bozanlar ve Çaylaklar planları ve oyuncuları güncellenecek ve yeni oyuncular gelecek. Buna ek olarak, tüm kulüplere yeni oyuncular sunmak için “Takım Kahramanı Planı” da güncellenecek (88 GEN den daha fazla olacaklar).

               Bu değişiklikler önümüzdeki 2-3 hafta içinde farklı zamanlarda yayınlanacak.

               Son olarak; Atak Modu Planları, “Atak Modu” Sekmesinden kaldırılacak. Atak Modu için özel bir sekme yerine tüm ilgili Planlar “Oyuncular” sekmesinde bulunacak. Nisan Ayı Atak Modu Usta Oyuncularının kim olacağı da 31 Mart'ta veya biraz öncesinde duyurulacak.

Önümüzdeki ay içinde FIFA Mobile'a gelecek çok şey var. Oyunla ilgili bilgileri kaçırmamak için Twitter'da bizi takip ettiğinizden (@Fifa_Mobile_TR) ve sitemizi ziyaret ettiğinizden emin olunuz (Fifa Mobile Türkiye).

16 Mart 2017 Perşembe

Yeni Mobile Master MARTIAL ( 99 GEN )






Sezonluk Etkinlikler St. Patrick Günü ile devam ediyor. Program başlamadan önce tüm detayları bloğumuzdan ve twitter adresimizden paylaşacağız. Ancak bizleri heyecanlandıran aynı anda başlayacak olan başka bir plan var. Bundan biraz bahsedeceğiz.




SLO mevkiinde oynayan Anthony Martial 99 GEN’e sahip yeni bir Mobile Master Programı oyuncusu. Martial, takımınızdaki TÜM Oyunculara +3 SPD ve +3 POS bonus verecek. (Sprint ve pozisyon alma)

Halen mevcut olan Mobile Master Reus Planı devam edecek. Mobile Master Martial’ı alabilmek için ise; belirli Sezon Programlarında (St. Patrick's Day gibi), sunulan “Program Master Fişlerini” kazanmanız gerekecek. Yani bu fişlerin ilki St. Patrick's Day etkinliği ile alınacak. Diğer fişler için başka sezonluk etkinlikler gelecek.



St Patrick Günü Etkinliği başladığında, size 1 adet “St. Patrick Günü Fişi” veren bir Plan başlayacak.
Diğer program fişlerini kazanmak için de “Sezonluk Etkinlikler” kısmındaki planları tamamlayacaksınız. Planları gözden geçirmeden, fişleri boşa harcamamanızı öneririz.

99 GEN Martial'ı alabilmek için 10 adet “Program Master Fişi” gerekecek. Önümüzdeki aylarda 10'dan fazla sezonluk etkinlik yapılması planlanıyor, bu yüzden bir tanesini kaçırırsanız da endişelenmeyin, gerekli Fişleri elde etmek için önünüzde birden fazla fırsatınız olacak.

Bizi takipte kalın. İyi Oyunlar.

6 Mart 2017 Pazartesi

FIFA MOBILE YENİ DEĞİŞİKLİKLER

FIFA Mobile'ın 2016  Eylül ayında piyasaya sürülmesinden bu yana, Formda Oyuncu planını sizlere sunduk. Bu süre zarfında yerel lig maçlarındaki performansa dayanan, dünyanın dört bir yanından en iyi oyuncuları kullanılabilir hale getirdik.

Formda Etkinliğinde, gerçek bir en iyi 11 olmadığı için, sizlere her hafta farklı oyuncular sunduk. Sekiz (8) adet Altın Oyuncu, iki (2) adet Elit Oyuncu ve çeşitli pozisyonlardan bir (1) adette Master Elite oyuncu seçtik ve yayınladık.

Bu haftadan başlayarak (6 Mart 2017 haftası), Formda etkinliği ile Maçın Adamı etkinliğini değiştiriyoruz. Formda Etkinliğinde standart 11 oyuncu ve bir (1) adet te Elite oyuncu seçilecek

 ve haftanın 11 i şeklinde bir takım açıklanacak. Maçın Adamı Etkinliğinin yerini alan yeni Ayın Oyuncusu'nun kilidini açmak için de Haftanın Takımı Planını tamamlamanız gerekecek.

HAFTANIN TAKIMI
  

Haftanın Takımı Etkinliği Formda etkinlikte olduğu gibi olacaktır. Bir hafta içinde yerel lig maçlarına(veya Uluslararası maçlarına) dayalı olarak dünyanın dört bir yanından en iyi oyuncuları seçmeye ve yayınlamaya devam edeceğiz. En iyi 11 i yayınlayacağız. Oynanış ve etkinlik aynı kalacak. Haftanın takımını oluşturan 11 oyuncu arasından 1'i Master Elite Oyuncu olacak. Master Elite Haftanın takımı oyuncusunun kilidini açmak için, yine o haftanın diğer 10 altın oyuncusunun tümünü almanız gerekecek. 
Haftanın Takımı Etkinliğinin kilidini açmanız, o ay için bir adet "AYIN TAKIMI FİŞİ" ile ödüllendirilecektir. Ayın Oyuncusunun kilidini açmak için de bu fişlere ihtiyaç duyacaksınız. Haftanın Takımı Planında kullanılacak "HAFTANIN TAKIMI FİŞİ" veren canlı etkinliklerimiz olacak. Bu Plan, o haftanın takımı planı'nı tamamlamada kullanılacak rasgele bir Haftanın Takımı Oyuncusu verecektir. Hesabınızda şuan bulunan formda fişleri, yeni Haftanın Takımı Fişi'ne dönüşecektir.

AYIN OYUNCUSU



Yeni bir ay başlangıcında, ayın en yüksek puanlı, inanılmaz performans gösteren Elit Oyuncusunu seçeceğiz. Ayın Oyuncusu'nun kilidini açmak için, o Ay Haftanın Takımı Planlarının tamamını tamamlamış olmanız ve Ayın Oyuncusu Planı için oyun içi duyuracağımız diğer şartları da tamamlamanız gerekecek.
Ayın Oyuncusu, yeni bir ayın ilk haftasında kullanıma sunulacak; buna göre, MART için Ayın Oyuncusunun 4 Nisan 2017'de veya civarında (teyit edilmesi gereken tarih) açılacağı anlamına geliyor.

Ayın Oyuncusu duyurulduktan sonra, ilgili Ayın Oyuncusu Planını tamamlamak için bir (1) hafta süreniz olacak.