7 Ekim 2016 Cuma

FIFA MOBİLE - LİGLER - TAKIMA GİRİN, DÜNYANIN BİR NUMARASI OLUN

FIFA Mobile'da bir Lige katılarak diğer oyuncularla etkileşim sağlayabilirsiniz. Ligler etkileşim sağlamak, eleme usulü turnuvalarda mücadele etmek, diğer liglere meydan okuyarak kendinizi kanıtlamak ve oyun içi ödüller kazanmak için harika bir yol.
FIFA Mobile'ın seviye sisteminde 5. seviyeye ulaştıktan sonra bir Lige katılabilecek veya Lig oluşturabileceksiniz.
Lig menüsüne girdiğinizde karşınıza dört seçenek çıkacak: Lige Katıl, Şampiyonalar, Turnuvalar ve Liderlik Tabloları.
Lige Katıl
Bir Lige katılmak veya Lig oluşturmak için Lige Katıl'a tıklayın. Ardından katılabileceğiniz farklı liglerin bir listesi ile karşılaşacaksınız. Belirli bir Lige katılmak istiyorsanız, o Ligi bulmak için arama özelliğini kullanın.
Lige katılmak için ligi oluşturan kişinin katılma isteğinizi kabul etmesi gerekir, bu nedenle Lig Yöneticisinin isteğinizi kabul edip etmediğini görmek biraz zaman alabilir. Yalnızca bir Lige katılabilirsiniz ve bir Lig en fazla 32 üyeden oluşabilir.
Kendi Liginizi oluşturmak istiyorsanız, Lige Katıl menüsündeki ‘Lig Oluştur’ düğmesine basın. Daha sonra, bir Lig Logosu seçmeniz ve Liginize bir Ad vermeniz gerekecek. Belirli üyelerin Liginize katılmasını istiyorsanız, katılmak için gereken Taraftar sayısını, Seviyeyi ve/veya Takım Reytingini ayarlayabilirsiniz.
Lig yöneticileri katılma isteklerini kabul edebilir veya reddedebilir ve diğer üyelerin başarılarına göz atabilir. Lige katıldıktan sonra diğer üyelerle gerçek zamanlı sohbet ederek etkileşim sağlayabilirsiniz. Böylece maçları planlayabilir veya oyun ya da gerçek dünyada olan bitenler hakkında sohbet edebilirsiniz. 
Diğer üyelerle gerçek zamanlı etkileşim sağlamanın yanı sıra, Lig Şampiyonalarına katılabilir veya turnuvalarda diğer Liglere meydan okuyabilirsiniz.
Şampiyonalar
Lig üyelerine eleme usulü Turnuvalarda meydan okuyarak kendinizi kanıtlayın. 
Lig'e Lig Turnuvaları
Diğer Liglere karşı grup görevi de yapabilirsiniz. Bu bölümde, birlikte çalışarak rakibinizden daha fazla gol atmaya çalışacaksınız. Diğer Liglere karşı maç kazandığınızda fiş ödülü kazanacaksınız ve liginiz global liderlik tablosunda üst sıralara yükselecek.
Liginizin Dünyadaki diğer Liglere karşı ne durumda olduğuna göz atın.
Ayrıca, Lige özel başarıları tamamlayarak belirli oyun içerikleri kazanabileceksiniz. Bu ödülleri açmak için birlikte çalışın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder