7 Ekim 2016 Cuma

FIFA MOBİLE - CANLI HİZMETLER - DÜNYA FUTBOLUNUN HİKAYESİ

Dünya futbolunda heyecan bitmiyor, bu nedenle biz de FIFA Mobile'ı dünya futbolunda yaşananları Canlı Etkinlikler modundaki eğlenceli oyun içi etkinliklerle yansıtacak şekilde tasarladık. Yıl boyunca özel paket kampanyaları, yeni oyuncu öğeleri ve ekstra içerik açan çeşitli Planlar da yayınlayacağız.
CANLI ETKİNLİKLER
Her gün yayınlanacak çeşitli Canlı Etkinlik görevlerimize katılmayı unutmayın. Her Canlı Etkinliğin özel tamamlama gereksinimleri olacak. Birinde kaleci ve baraj karşısında serbest vuruştan birkaç gol atmanız gerekebilir. Bir diğerinde ise defans oyuncularına topu kapmadan kaleye kadar ilerleyip gol atmanız istenebilir.
Bu görevleri başarıyla tamamlayarak oyunun tüm ayrıntılarını öğrenmenin yanı sıra jeton, tecrübe ve bazen de ekstra içerik açmak için kullanılabilen paket ya da öğe kazanacaksınız.
Her gün oynayabileceğiniz çeşitli Canlı Etkinliklere yıl boyunca yenileri eklenecek. Bazı Canlı Etkinlikler sadece belirli günlerde etkin olacak. Yalnızca kısa bir süre boyunca edinebileceğiniz özel içerikleri içeren etkinlikleri sakın kaçırmayın.
PAKETLER VE OYUNCU ÖĞELERİ
FIFA Mobile'da Kadronuzu kurmak için oyuncu gerekiyor. Gerekli parçaları toplayabilmeniz için bazı yöntemler mevcut. Bunlardan ilki, Paket açmak. FIFA Mobile'da kadronuzu kurmanıza yardımcı olacak çeşitli paket seçenekleri bulunuyor.
Bunlara ek olarak, tüm yıl boyunca gerçek dünyadaki etkinlikleri göz önünde bulundurarak yeni oyuncu öğeleri yayınlayacağız. Örneğin, muhteşem performans sergileyen bir oyuncuyu yeni bir öğeyle kutlayabiliriz.
FIFA Mobile'da dört farklı temel oyuncu öğesi bulunuyor. Bunlardan ilk üçü; Ultimate Team'de çok iyi bilinen Altın, Gümüş ve Bronz. Yeni öğe türümüz Kırmızı renk olacak ve buna Seçkin öğe diyeceğiz. Yüksek reytingli oyuncu öğeleri ve bazı planları tamamlayarak elde edilebilen belirli özel öğeler Kırmızı olacak. Kısacası FIFA Mobile'daki en iyi oyuncu öğeleri düşünüldüğünde aklımıza kırmızı renkli öğeler gelecek.
FIFA Mobile'da Formda öğeler de bulunuyor. Önceki oyunlardaki Haftanın Takımı'na (HT) benzeyen Formda öğeler, gerçek dünyada bir önceki haftanın en iyi oyuncularını vurgulayacak. Bir oyuncu kulübünde yüksek performans sergilerse (örn. hat-trick yaparsa), gelişmiş istatistiklere sahip Formda öğesinin çıkma ihtimali yüksek demektir.
Formda öğeleri elde etmenin iki yolu vardır. Bunlardan ilki paket açmak, ikincisi ise belirli Planları tamamlamak.
Yeni veya farklı paketlerle düzenli olarak güncelleme yaparak sahada daha iyi oynamanız için ihtiyacınız olan oyuncuları elde etmenize yardımcı olacağız. Canlı Etkinlikler ve Atak Modu gibi çeşitli oyun modlarında kazandığınız jetonları kullanarak paket açın. İsterseniz, gerçek parayla satın alabileceğiniz FIFA Points ile de paket alabilirsiniz.
PLANLAR
Kadronuzu güçlendirmenin bir diğer yolu da Planları tamamlamaktır. Planlar, ihtiyacınız olmayan öğeleri kullanarak daha büyük ve daha iyi öğeler elde edebileceğiniz yeni bir oluşturma sistemidir. Canlı Etkinlikler gibi çeşitli modlarımızı oynayarak veya Paket açarak Planlarda kullanabileceğiniz öğeler elde edin.
Ayrıca, belirli Planlar oyundaki çok özel içeriklerden bazılarını açmanızı sağlayacak. Her planın özel gereksinimleri bulunuyor; ödülleri kazanmak için neler yapmanız gerektiğini mutlaka kontrol edin. Yılın ilerleyen zamanlarında oyuna yeni Planlar ekleyeceğiz.

1 yorum:

  1. Reus un 13.klasman fişini nasıl alacağım 3.kere 10 milyon taraftar yaptım vermedi .

    YanıtlaSil