7 Ekim 2016 Cuma

FIFA MOBİLE - HIZLI, EĞLENCELİ VE KOLAY ERİŞİLİR

FIFA Mobile, yeni Atak Moduyla sahaya daha fazla eğlence ve heyecan getiriyor; istediğiniz gibi oynamanızı sağlayan yaratıcı kontrol sistemiyle erişilebilirliği kolaylaştırıyor ve aynı zamanda tüm dünyanın oynayabilmesini mümkün kılıyor.
Atak Modu
FIFA Mobile, futbolu deneyimlemenin yepyeni yolu olan Atak Moduyla geliyor. Eşzamanlı olmayan bu heyecan dolu tur tabanlı maçta dünyanın dört bir yanındaki FIFA Mobile oyuncularıyla karşı karşıya geleceksiniz. Rakibinizin kadrosuna karşı yalnızca atak pozisyonlarınızı oynayacaksınız. 
Futbolun tüm eğlencesi 75 saniyeye sığdırıldı.
Bu modun stratejik bir unsuru var; her maçtan önce takımınızın taktiklerini seçmeniz gerekiyor. Kendi turunuzda atak ağırlıklı, savunma ağırlıklı veya dengeli taktik kullanabilirsiniz. Belirlediğiniz taktik, sizin kullanabileceğiniz ve rakibinizin karşısında olacak dizilişi belirler. FIFA Mobile'ı ne kadar çok oynarsanız, o kadar çok çeşitli taktiksel diziliş açabilir ve kullanabilirsiniz.
Maç kazanmak ve gol atmak, taraftar sayınızı artıracak ve size deneyim kazandıracak; bu sayede liderlik tablolarında ve klasmanlarda yükselerek dünyanın en iyi sanal futbolcularından biri olma yolunda ilerleyeceksiniz.
Değişken Kontrol Seçenekleri
FIFA Mobile'ı tüm mobil cihaz kullanıcılarının kolay erişebileceği bir hale getirmek için birden fazla kontrol seçeneği oluşturduk. Tecrübeli ya da yeni bir mobil oyuncu olmanız fark etmez; değişken kontrol seçeneklerimiz herkese uyum sağlayacak.
Otomatik Oyna
Takımınızı istediğiniz şekilde kurup otomatik oyna ile kendi kendine oynamasını sağlayın. Oyuncularınız kendi kendilerine zekice hareket edecek, pas verecek ve/veya şut çekecekler. Kadrolarını yönetmek isteyip sahada kontrol etmek istemeyenler için ideal.
Hareket Kontrolleri
Pas atmak için takım arkadaşlarınıza veya boş alana dokunun, daha sonra parmağınızı kaleye doğru çekerek şut çekmelerini sağlayın. Parmağınızı ne kadar hızlı çekerseniz, şutunuz o kadar sert gider. Ayrıca, daha fazla kontrol seçeneği için parmağınızı kavisli bir şekilde çekerek şutunuza falso vermeyi deneyebilirsiniz. Hareket kontrollerimiz size sahada daha fazla kontrol sunarak otomatik oyna özelliğini bir daha da ileriye götürüyor.
Sanal Çubuk
Tüm kontrolün elinizde olmasını istiyorsanız, oyun içinde ekrana dokunarak etkinleştirebileceğiniz sanal çubuğumuz tam size göre. Bu şekilde oyuncularınızın sahada nereye gideceklerine ve her bir pasın ve şutun ne kadar sert gideceğine siz karar vereceksiniz. 
FIFA Mobile, oyuncuların bu üç kontrol seçeneği arasında maçı durdurmadan sorunsuzca geçiş yapabilmesini sağlıyor. Sanal çubukları kullanarak oyuncularınızı sahada hareket ettirin, daha sonra hareket kontrollerini kullanarak falsolu şut çekin veya aşırtma pas verin. Kendi oyun tarzınıza uygun kontrol seçeneğini bulmak için hepsini deneyin.
Daha fazla cihazda oynayın
FIFA Mobile çok sayıda mobil cihazda çalışıyor. Oyunun indirme boyutu 100 MB'tan daha az; yani WiFi bağlantınız olmasa bile veri planınızı zorlamadan oyunu indirebilirsiniz.
FIFA Mobile İngilizce, Fransızca, Japonca, Rusça ve Türkçe dahil 19 farklı dil* desteğiyle tüm dünyada yayınlanacak. Mobil cihazınız iOS 8 veya üzeri, Android 4.1 jb veya üzeri ya da Windows 10 Mobile işletim sistemine sahipse FIFA Mobile'ı indirip oynayabilirsiniz.
*Dillerin tam listesi: İngilizce, Fransızca, İtalyanca, Almanca, İspanyolca, Danimarkaca, Felemenkçe, Norveççe, İsveççe, Türkçe, Rusça, Meksika İspanyolcası, Portekizce, Brezilya Portekizcesi, Endonezyaca, Geleneksel Çince, Basitleştirilmiş Çince, Korece ve Japonca.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder