28 Nisan 2017 Cuma

Mayıs Ayı Sonrası Atak Modu Değişiklikleri

Birkaç hafta sonra FIFA Mobile'daki Atak Modunda yepyeni ve heyecan verici değişiklikler yapacağız. Şu anda tüm ayrıntıları paylaşamıyoruz, ancak bu moddaki deneyiminizin değişeceğinden emin olabilirsiniz. Vancouver'daki ekibimiz bir süredir bu değişiklikler üzerinde çalışıyor ve artık yayınlamak için sabırsızlanıyoruz.
Birkaç hafta sonra yayınlamayı planladığımız bu değişiklikler nedeniyle Atak Modunun şu anki yapısında bazı düzenlemeler yapmamız gerekiyor ve sizin de bundan haberdar olmanızı istedik. 
ATAK MODUNDAKİ BİR SONRAKİ SEZON DAHA UZUN OLACAK
MAYIS USTA OYUNCULARI, SON OYUNCU ÖDÜLLERİ OLACAK

Değişikliklere hazırlanmak amacıyla Atak Modundaki bir sonraki sezonun süresini uzattık. Sezonu birkaç gün uzatarak herkesin FIFA Şampiyonu olmak, FIFA Şampiyonu Fişi almak ve bunu dokuz (9) Oyuncu Planından birinde kullanmak için sahip olduğu süreyi artıracağız.

Atak Modunda yapılacak değişikliklerle birlikte oyunu oynayarak elde edebileceğiniz ödülleri de düzenleyeceğiz. Bu konuda ayrıntılı bilgiyi önümüzdeki haftalarda paylaşacağız, ancak şimdiden elinizdeki Fişleri ve onları nasıl kullanabileceğinizi size hatırlatmak istedik.
Elinizde herhangi bir Ödül Fişi varsa, bunları ancak dokuz Oyuncu Planında (dört adet Nisan, dört adet Mayıs ve 99 GEN Griezmann) kullanabileceksiniz. Yani artık yeni bir Plan yayınlanmayacak. Öte yandan Fişiniz eksikse, istediğiniz oyuncuyu açmak için Mayıs Sezonu son şansınız olacak.
Atak Moduna gelen değişiklikleri tüm ayrıntılarıyla birlikte sizinle paylaşmak için sabırsızlanıyoruz. Çok yakında daha kapsamlı bir bilgilendirme yapacağız. Twitter sayfamızdan gelişmeleri takip edebilirsiniz. @Fifa_Mobile_TR